[EN] [MK]

nm_logo-3.jpgCompany

     

НОВОМЕТАЛ ДОО - МАГАЦИН СКОПЈЕ

ул. Борис Трајковски бр. 7 (Складот на Макпетрол во Лисиче)

1000 Скопје

Телефон: (02) 615 0700

Факс: (02) 615 0701

Формулар за контакт

Фирма
Име*
Телефон
Е-пошта*
   
Предмет
   
Порака
 
 

Нашата политика за приватност се применува врз целокупната кореспонденција.